Pages

Thursday, 29 November 2012

On My BufDay 10.10.12

Assalamualaikum w.b.t..


        10.10.2012, maka genaplah umur aku menjadi 19 tahun..alamak,dah aku dah tua lah....huaaaa :'(.. meningkat lagi satu angka umur aku..hahahahahaha...Tanggal 10.10.2012 sekitar jam 10.10 malam aku mendapat kejutan daripada skuad dan YO kesayangan aku dekat blok Gemia tuh..

       Memang terbaiklah kan malam tuh aku kena..memang x sangka la aku kena sampai macam tukan.  Elok jew petang tuh aku g makan MCD dengan roomate aku "PUAN AMIRA SAHIRA" sedap la orang belanja makan.huhuhu..Thanks puan..:) sayang puan <3.. malam tuh lepas jew aku balik dari makan MCD kat bandar, balik-balik bilik jew mood aku di spoilkan dengan berita yang malam tuh ade "rocall" dengan pegawai. peh memang panas la kan..mane xnye..sebab aku punye paper last selang sehari je lagi dari hari tuh.. So, disebabkan dengan pegawai.so aku pon layankan jelah malam tuh tanpa keraguan langsung.

     Masa aku dengan skuad aku yang lain tunggu untuk cukupkan strengh, tetiba "PUAN SITI" masuk dalam bilik marah rank skuad aku.. KOPRAL PUYOH @ JULAIKHA..hahaha..die kena marah depan kami sebab xlapor strengh tepat pukul 10.. lepas cukup jew kekuatan skuad aku seramai 12 orang semua sekali terus kami dapat arahan untuk tukar baju ke NO 10..aku da memang gabra dah masa tuh..dapat pulak arahan "2 minit tukar NO 10 tunggu dalam TOILET semua sekali " peh, rocall dalam toilet tuh...memang terbaiklah..elok dah kumpul dalam toilet, tukar pulak.12 orang masuk dalam 1 shower.. Memang sardin dah dalam tuh 1 shower sebesar toilet disumbat dengan 12 orang..aku pulak terceruk kat belakang..hahaha..nasib2..

     Dalam toilet tuh bersaksikan skuad aku 11 orang bersama-sama YO kesayangan dekat blok aku dijadikan cekodok dalam toilet tuh..memang terbaik adunan yang korang bagi..haha. adunan yang cukup lengkap, SOS CILI, KICAP, SIRAP, SABUN, PASIR, TELUR & APE LAGI AKU XTAW. Tapi memang xboleh nak bukak mata lah kan..hahaha..sangat2 terbaik lah sebab bergabung dengan YO2 kesayangan skuad aku kat blok tuh..haha..dah la aku dikejutkan dengan aktiviti tuh, lepas tuh di tambah pulak dengan kejutan sambutan bufday dengan kek pulak,sangat2 terharu.nak menagis tapi tahan jew..hehe..

     Aku sayang sangat kat korang weh..korang lah the best ever skuad yang aku ade & termasuklah semua YO kat blok..Puan Syah, Pn Zuriana, Pn Shila, Pn Siti..n semua YO yang ade kat blok 2 lah..hehe..sayang korang sangat2..yang nama x dimention tuh maaf..bukan x ingat atau x sayang..tapi nak menaip tuh..huhu ade yang menunggu lappy nih kat sebelah..hahaha...aku sayang sangat2 dekat semua..the best family that I have at GEMIA..


GAMBAR DIULANG TAHUN KELAHIRANKU YANG KE-19

kek yang aku dapat daripada skuad kesayangan aku..PKW batch 33..termasuk lah YO...:)













Kek nie pulak YO yang hadiahkan...:) comeykan











No comments:

Post a Comment